Akgün: Kendinizi sürekli geliştirin

Akgün: Kendinizi sürekli geliştirin
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, başarının temelinin gelişen ve değişen şartların gerisinde de kalmamak olduğuna vurgu yaparak; “Kendimizi geliştirdiğimiz sürece başarı da gelecektir” dedi

Büyükçekmece Belediyesi müdürlükleri bünyesinde görev yapan teknik personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Hizmetiçi eğitimler sürüyor

Büyükçekmece Belediyesi, hizmetlerinin daha kaliteli ve daha hızlı sunulabilmesi için belediye başkan yardımcıları, koordinatörler, müdür ve idari amirleri ile müdürlüklerde görev yapan ilgili personele yönelik "4734 Sayılı Kamu İhale Mevzuatı” konulu seminer düzenledi. İki gün süren seminerin konuşmacılığını Dr. Nazım Yılmaz yaptı.

“Başarının temeli; değişim ve gelişim”

“Belediye personelimizden tek isteğim kendilerini sürekli olarak geliştirsinler” diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuşmasına şöyle devam etti: "Değerli mesai arkadaşlarım başarının temeli, kendimizi değişen ve gelişen şartlara göre yenilemektir. Belediye olarak personelimize eğitim seminerlerini düzenli şekilde vermeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.