Akgün, mezun olduğu okulun pilav gününe katıldı

Akgün, mezun olduğu okulun pilav gününe katıldı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Florya Şenlikköy Ortaokulu'nun geleneksel pilav gününe katıldı.

Yıllar sonra arkadaşlarıyla buluşan Şenlikköy Ortaokulu mezunları zaman zaman duysal anlar yaşadı.


Duygu dolu anlar yaşandı


Geleneksel olarak her yıl kutlanan Florya Şenlikköy Ortaokulu "Pilav Günü" etkinliğine katılım yoğun oldu. Pilav gününe öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerde katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte eski mezunlar duygularını ve okul yıllarındaki anılarını dile getirdiler. Okul arkadaşlarıyla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuşmasında; "Ben ve arkadaşlarımız buralarda büyüdük.


Güzel mektebimizin ilk birinci sınıfları ve ilk son sınıfları olduk. Çocuklarımdan biri de ilkokulu burada bitirdi. Bugün burada sizlerin arasında olup duygulanmamak mümkün değil. Okulumuz bizim dönemimizde böylesi bir beton yığını değildi. Ağaçların arasında ahşap bir okulumuz vardı o yıllarda. Maalesef zaman içinde bu güzellikler yok oldu. Bu anlamlı günde bizleri yeniden bir araya getiren, bu organizasyonu düzenleyen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de bu günde bizleri yalnız bırakmayan Türkçe öğretmenim Şadiye Yılmazgil ve  diğer öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum’’ ifadesini kullandı.




Hatıra fotoğrafı çektirildi


Konuşmalardan sonra Florya Şenlikköy ortaokulu mezunları kavurmalı pilav yiyerek bolca sohbet ederek, eski günleri yad edip özlem giderdiler. Günün sonunda ise bir yıl sonra yeniden buluşmak üzere sözleşen Florya Şenlikköy Ortaokulu mezunları birlikte hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.