Akgün Romanya’ya gidecek öğrencilere başarı diledi

Akgün Romanya’ya gidecek öğrencilere başarı diledi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Erasmus Programı kapsamında Romanya'ya gidecek olan Akçansa - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Eğitime verdiği önemli tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğrencilerin her türlü sorunları ile ilgilenmekle kalmıyor iyi ve kötü günlerinde de her zaman yanlarında oluyor.

Başkan Akgün: Vizyon ve hedefleriniz gelişecektir

Akçansa – Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Akgün, okulun Erasmus kapsamında Romanya’ya göndereceği öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Akgün, “Büyükçekmece eğitim seviyesi en yüksek olan ilçelerden bir tanesi. İlçemizde eğitimin daha iyi koşullarda ve daha nitelikli olabilmesi adına her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. Bir yandan ilçedeki okullarımızın sayısını arttırırken diğer yandan da okullarımızın ihtiyaçlarını gideriyoruz” açıklamasını yaptı.

Romanya’ya gidecek olan öğrencilere başarı dileklerinde de bulunan Başkan Akgün, “Çocuklarımızın, farklı kültürleri tanıyacakları bu programdan en üst düzeyde faydalanarak, vizyonlarını, hedeflerini geliştirerek dönmelerini temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.