Akgün'den savaş mağduruna yardım eli

Akgün'den savaş mağduruna yardım eli
Suriye'deki iç savaşta patlayan bombanın etkisiyle iki bacağını birden kaybeden 35 yaşındaki İptisap İdiz'e Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sahip çıktı.
Suriye'de uzun zamandır devam eden iç savaşın mağdurlarından İptisap İdiz, yakınına düşen bombanın patlaması sonucu iki bacağını birden kaybetti. Tedavisinin ardından Büyükçekmece'ye gelerek, Tepecik'e yerleşen İdiz, Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne müracaat ederek, tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla tekerlekli sandalyesine kavuşan İptisap İdiz, Büyükçekmece Belediyesi'ne müracaatının ardından çok kısa sürede tekerlekli sandalyesine kavuştuğunu belirterek; "Bu tekerlekli sandalye yaşadığım zorlukları bir nebze olsun azaltacak. Hayatımı kolaylaştıracak olan bu sandalyenin bana verilmesini sağlayan Büyükçekmece Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.  

"Savaşın acı yüzü"
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Suriye'deki yaşanan iç savaşın bir an önce son bulmasını temenni ederek, "Ne yazık ki savaşlar en çok sivilleri mağdur ediyor. Belediyemize tekerlekli sandalye için müracaat eden Suriyeli kardeşimiz de, savaşın acı yüzü ile karşılaşmış ve talihsiz bir şekilde iki bacağını birden kaybetmiş. Gerçekten çok zor ve çok üzücü bir durum. Kendisi bizden talebi tekerlekli sandalye talep etmişti bu talebini yerine getirdik. Bundan sonra da bu Suriyeli kardeşimizin durumunu yakından takip edeceğiz, bize ihtiyaç duyduğu her zaman da yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.