Alkent'te güvenlik Skandalı

Alkent'te güvenlik Skandalı
Son 12 senede 300 bin TL aidat ödedi. 300 $’ a kamera taktırmadı. Villası 3 defa soyuldu. Hırsızlar yakalanamadı.

İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı  Dilfeza Sokak da 2014 de 8 villa soyuldu. Bir gecede 3 villa birden soyan, saatlerce sokakta dolanan hırsızları Asil ve Çetin Güvenlik elemanları, amirleri göremedi. 16 villanın olduğu sokakda 8 villa soyuldu. 

 BİR AYLIK AİDAT PARASI 2 BİN TL YE 4 KAMERA TAKDIRMADI.

 Villası soyulanlardan derici A. Kadir Uludüz’ün evi bir senede 3 defa soyuldu. Yüzbinlerce TL zararı oldu. Değeri 3 milyon $ civarında olan, Amerikan tipi vilların olduğu yerde. Sözde Çamlıca Sitesi ev başı ayda 2 bin TL ( Asgari ücretin 2 katı. 700 dolar ) Senede 24 bin TL 8 bin dolar. Aidat topluyorlar. Sokak girişinde 2010 dan beri kanunsuzca konmuş, bariyer, güvenlik kulubesi, 24 saat güvenlik elemanı var. Senede toplanan aidat 6 milyon TL.

Buna rağmen Dilfeza  Sokak da bir senede 8 villa soyuldu. Ancak, evi 3 defa soyulan Uludüz. Bir aylık aidat parasına , 2 bin TL ye evine 4 kamera takdırsaydı. Hırsızlar daha rahat bulunacak. Polis hırsızlık olaylarını daha rahat aydınlatacaktı. Uludüz’ün son 12 senede yaklaşık 300 bin TL ( 100 bin dolar ) aidat ödedi. Evinin 4 bir yanına 4 kamera takdırmadı. Güvenliğe güvendi !!

 SADECE GAZETECİ DURSUN BORAN’IN VİLLASINDA 2007 DEN BERİ KAMERA VAR

 Dileza Sokakda bir senede villası 2 defa soyulanlardan gazeteci Dursun Boran’ın evindeki kameralara yakalanan hırsızlar. Polisin kısa zamanda faillere ulaşmasına yardımcı oldu. 

Boran her 2 olayda evdeydi. 2. ci hırsızlıkta Alarmın çalması ile Polis çağırmış. Dışarı çıkıp ruhsatlı silahıyla havaya ateş etmiş. Ancak tabancası tutukluk yapmıştı. Hırsızlık olaylarından sonra villasında kamera sayısını artırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.