Altınköprü Halk Dansları Topluluğu nefesleri kesti

Altınköprü Halk Dansları Topluluğu nefesleri kesti
Büyükçekmece Belediyesi Altınköprü Halk Dansları Topluluğu’nun yılsonu mezuniyet gösterisi adeta nefesleri.

Ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılara imza atan Altınköprü Halk Dansları Topluluğu’nun mezuniyet gösterisinde yurdun her yöresine ait halk oyunları başarıyla sahnelendi.

 Ayakta alkışlandılar

 Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Altınköprü Halk Dansları Topluluğu öğrencileri zorlu geçen bir yılın ardından hünerlerini sergiledi. Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Gösteri Salonu’nu dolduran yüzlerce izleyici, Türkiye’nin farklı bölgelerinden halk oyunlarını büyük bir başarıyla icra eden öğrencileri uzun süre ayakta alkışladı.

 Kültür ve sanat kenti Büyükçekmece

 Mezuniyet gösterisine katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festival Komitesi Başkanı ve Türk Halk Oyunları Federasyonu önceki dönem başkanı Gürhan Ozanoğlu, gösteri sonunda Altınköprü Halk Dansları Topluluğu öğrencileri ve eğitmenlerini kutladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Büyükçekmece’nin bir kültür ve sanat kenti olduğunu belirterek, Halk Akademisi Altınköprü Topluluğu eğitmen ve öğrencilerini kutladı.

Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali Komitesi Başkanı Gürhan Ozanoğlu’da Altınköprü Halk Dansları Topluluğu’nun bu yılda çok başarılı bir dönem geçirdiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.