“Annelerimiz bizlerin bir gün değil her gün baş tacıdır”

“Annelerimiz bizlerin bir gün değil her gün baş tacıdır”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Anneler Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Karşılıksız sevginin, sonsuz bir hoşgörünün vücut bulmuş halidir annelerimiz. Annelerimiz bizlerin bir gün değil her gün baş tacıdır” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Anneler Günü’ne ilişkin bir mesaj yayınladı. Başkan Akgün’ün mesajı şu şekilde: “Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs dolayısıyla bu sene annelerimize sarılamadan, ellerini öpemeden bir anneler günü geçireceğiz. Kuşkusuz ki annelerimiz bizlerin bir gün değil her gün baş tacıdır. Onlar bu dünyada iyiliğin ve saf sevginin var olma sebebidir. Bu saf sevgiyle bizleri büyütür, besler ve hayata karşı yetiştirirler.

Sabrın, sevginin, fedakarlığın sınırsız kaynağını evlatlarına karşılıksız sunarlar. Biz evlatları için her türlü zorluğu göze almış, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiyle bizlerin mutluluğu için yaşayan en değerli ve kutsal varlıktırlar. Dünyada en güzel ve en değerli sevgiyi her anımızda yanımızda istediğimiz, ağladığımızda, güldüğümüzde, düştüğümüzde, kalktığımızda tek sığınağımız olan annelerimiz hak eder. Çünkü anne sevgisi bu dünyada karşılığı olmayan bir sevgidir.

Bugün annelerimize doya doya sarılamıyor olsak da onların kıymetini bir gün değil her gün bilmeli, onları el üstünde tutmalıyız. Buradan dünyanın en güzel varlıkları olan, bizlerin hazinesi ve üzerimizdeki haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.