Bababurnu'ndaki işgaller kaldırılıyor

Bababurnu'ndaki işgaller kaldırılıyor
Büyükçekmece Mimarsinan Sahil Düzenleme Çalışmaları kapsamında sürdürülen işgal kaldırma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Haftasonu belediye ekipleri Başkan Dr. Hasan Akgün denetiminde Bababurnu'ndaki işgalleri kaldırdı.

İstanbul'un kesintisiz en uzun sahili

Teknik ekibiyle birlikte gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 3 etap halinde sürdürülen Mimarsinan Sahil Yolu düzenleme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 5 kilometre uzunluğundaki sahilin 3 kilometresinde çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Akgün, Mimarsinan sahil yolu düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından İstanbul'un kesintisiz gezilebilecek en uzun sahillerinden bir tanesinin Büyükçekmece sahili olacağını belirtti.

"İşgallere asla izin vermeyeceğiz"

İstanbul'un en ayrıcalıklı sahil yolu projesi kapsamında işgallere müsaade etmeyeceklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Bababurnu'ndan Mimarsinan köy içerisine kadar işgal edilmiş kamuya ait yerler bulunuyordu. Teknik ekibimizin tespiti ve yapılan yasal uyarıların ardından yıkımlar gerçekleştiriliyor. Bu yerler kamuya aittir. Hiç kimse kamu malını işgal edemez. Buna asla müsaade etmeyiz. Mimarsinan sahil yolu düzenleme çalışmalarını  tamamladığımızda mavi ile yeşilin eşiz görüntüsü Büyükçekmece'nin güzelliğine daha da bir güzellik katacak" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.