Başkan Akgün: Belediyemize ve personelimize hayırlı olsun

Başkan Akgün: Belediyemize ve personelimize hayırlı olsun
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün taşeron yasası sonrasında işe alınan 281 kişi için Belediye İş Sendikası ile yapılan “Toplu İş Sözleşmesi”ni imzaladı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye İş Sendikası Başkanı Sezai Akyürek ve Türk Yerel Hizmet – Sen İstanbul Şube Başkanı Ramazan Karakuş 2019 yılına ilişkin Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.

“Ekonomik şartlar düzelmediği müddetçe işimiz zor”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye’nin ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek; “2019 yılını kapsayacak olan belediye memurlarının sendikayla sosyal haklarını biraz daha ön plana çıkarttık. Memur arkadaşlarımızın hayatlarını biraz daha kolaylaştırabilmek için imkanlarımızı zorladık. İnşallah gelecekte memleketimizin ve belediyelerimizin ekonomisi düzelir bizde arkadaşlarımızı daha fazla memnun ederek onlardan da daha güçlü düzeyde hizmet almanın yollarını buluruz. Ekonomik şartlar düzelmediği müddetçe memleketin işi zor. Ayrıca taşeron yasası sonrasında işe alınan 281 personelimiz için de Belediye İş Sendikası ile “Toplu İş Sözleşmesi imzaladık. Belediyemize ve personelimize hayırlı olsun ” ifadesini kullandı.

281 personel sözleşmeye dahil oldu

2020 yılına kadar devam edecek Toplu İş Sözleşmesi kapsamında belediye şirketine 233, Kent Organizasyon Tesisleri’ne ise 48 personel sözleşmeye dahil oldu. Sözleşme gereğince belediye personelinin sosyal haklarının ve maaşlarının iyileştirilmesi hedef alınarak personele yemek, yakacak, çocuk, eğitim, bayram, evlilik, ölüm ve askerlik yardımları yapılacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.