Başpehlivan Hasan Akgün

Başpehlivan Hasan Akgün
6 kez üst üste seçim kazanarak ulaşılması zor bir zafere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü “Belediyeciliğin Başpehlivanı” ilan eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Akgün’e Altın Kemer hediye etti
Büyükçekmece Belediyesi’nce bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilen Edirne Ramazan Gezisi öncesinde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında kabul etti. Başkan Akgün ve Büyükçekmeceli misafirlerini Edirne’de ağırlamaktan ötürü çok mutlu olduğunu belirten Recep Gürkan, “2019’da Türkiye’de yerel yönetimler seçimleri yapıldı. Sandıktan çıkan iradeye saygımız ve hürmetimiz var. İstanbul’da 31 Mart’ta başlayan bahar yaza dönüşerek güçlü bir şekilde gelecek. Bu seçimin özel bölgeleri var. Her ne kadar çok uğraşsalar da baskılar yapsalar da hukuksuzluğu hukuk kılıfına uydurmaya çalışsalar da bu mızrak bu çuvala sığmadı. Nerede? Büyükçekmece’de. Çok değerli ağabeyim sevgili Hasan Akgün bu seçimlerle beraber 6’ıncı dönem belediye başkanlığına başladı. Yani 6 tane mazbatası var. İnşallah 7, 8, 9 diye gidecek. Kırkpınar’da biliyorsunuz 3 kez üst üste başpehlivanlığı alan Kırkpınar’ın sembolü olan altın kemerin ebedi sahibi olur. Biz tabii altın kemerin orijinalini veremiyoruz ama siyasetin belediye başkanlığı alanındaki başpehlivan olan Hasan Akgün’e sembolik bir altın kemer takdim ediyorum” dedi.


Rekor kırdık

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “42 yıllık belediyeciyim hayatımda aldığım en anlamlı hediye Recep Gürkan başkanıma nasip oldu. Bugün seçimlerden sonra resmi olarak ziyarete geldiğimiz ilk yerimiz Osmanlı’nın başkenti Edirne kardeş şehrimiz oldu. 31 Mart bitti ama seçimler bitmedi. Büyükçekmece kültür ve sanat alanında dünya çapında bilinen bir şehirdir. Dünyada Büyükçekmece’nin adını duymayan tek bir ülke kalmadı. Hiç seçim kaybetmeden bugüne kadar gelen bir belediye başkanıyım. Son seçimlerde gördüğümüz manzarayı anlatmak mümkün değil ama herkesin anlayacağı şekilde yakında bir kitap çıkacak. ‘Türk Demokrasisinde Kara Hafta Büyükçekmece Gerçeği 3 Nisan – 10 Nisan’. Bu kitabı okuyan herkes korkunç bir ibret tablosu görecektir. Altıncı kez zor bir rekor kırdık. Halkın hür iradesiyle her türlü entrikaları anlatarak mazbatamızı aldık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.