BAYEV'den Akgün'e onur ödülü

BAYEV'den Akgün'e onur ödülü
Madde Bağımlısı çocuklar ve gençleri hayata ve topluma kazandırma amacıyla kurulan 'Bağımlı Yaşam Evleri Gönüllüleri Derneği' (BAYEV), Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e uyuşturucuyla mücadeleye verdiği katkı ve teşviklerden do

BAYEV, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü'nde destekçisi kişi ve kurumları ödüllendirdi. BAYEV 2015 Teşvik ve Onur Ödülleri Töreni Ortaköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 2014'de 648 genç yaşamını yitirdi

 Ödül töreninde konuşan BAYEV Yönetim Kurulu Başkanı Nurşah Alagöz, ülkemizde uyuşturucu sorunun giderek büyümekte olduğuna dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl doğrudan veya dolaylı olarak 648 kişinin hayatını kaybettiğine değinen Alagöz, "Binlerce gencimiz de uyuşturucudan dolayı ya çalışmıyor, ya eğitimini yarıda bırakmış durumda ya da ne yazık ki en kötüsü suça bulaşmış durumdadır. BAYEV olarak bu gerçekle yola çıkarak, okyanusta bir su damlası olduğumuzu da bilerek birçok gence ve aileye çare olmaya çalıştık" dedi.

 "Mücadelemiz kararlılıkla sürecek"

 Yapılan konuşmaların ardından BAYEV 2015 Teşvik ve Onur Ödülleri sahiplerine takdim edildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e, uyuşturucuyla mücadeleye karşı verdiği katkılardan ötürü "onur ödülü" verdi. Yoğun programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Başkan Akgün, BAYEV gibi çocukları ve gençleri topluma kazandırma yolunda önemli bir mücadelede veren dernek tarafından kendisine verilen ödülün çok anlamlı olduğunun altını çizerek; "Gençlerimizi uyuşturucu denen illetten uzak tutmak adına bugüne kadar vermiş olduğumuz mücadeleyi bundan sonra da her platformda aynı kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.