Binler Ak Parti Büyükçekmece Çarşı İftarında Buluştu

Binler Ak Parti Büyükçekmece Çarşı İftarında Buluştu
AK Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatı Ramazan’ın mutluluk ve bereketini Büyükçekmecelilerle paylaşmaya devam ediyor.
 Sokakları ve çarşıları iftar sofrasına çeviren organizasyonların bu seferki adresi Büyükçekmece Dizdariye ve 19 Mayıs mahalle sakinlerinin katıldığı Büyükçekmece Çarşısı oldu.




Paylaş’ ki Kardeş Olasın…
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı ilçe genelindeki mahallelerde sokak iftarlarına devam ediyor. Bu kapsam da Büyükçekmece Dizdariye ve 19 Mayıs mahalle sakinleri için verilen iftar yemeğine mahalleliler beklenilenden fazla ilgi gösterdi.


Yoğun katılımdan memnuniyetini dile getiren ilçe başkanı Hatice Bozdağ, Ramazan Paylaşmaktır. Paylaş ki kardeş olasın sözünün vücut bulmuş halini bu akşam hep birlikte burada ortaya koyduk katılımınızdan dolayı hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı artıran bu sofralarda, hep birlikte nice Ramazanlar geçirmek duasıyla, İnşallah seneye de aynı sofrayı paylaşırız dedi.




Organizasyonun tüm ihtiyaçları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Lojistik Destek Merkezince karşılanan ve Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar öncesi Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ, İBB Meclis üyesi ve eski Ak Parti ilçe başkanı Recep Erol ile Celal Babayiğit, Büyükçekmece Merkez camii önüne ve Atatürk Caddesi üzerine kurulan masaları bir baştan bir başa dolaşarak vatandaşların Ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını tebrik ettiler. Çoluk Çocuk yaşlı genç binlerce vatandaşın  yoğun bir katılımın gösterdiği  İftar bir şölen havasında son buldu.





Haber:Salih MERT


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.