Büyükçekmce (Mimarsinan) - Mudanya (Güzelyalı) seferi başlıyor

Büyükçekmce (Mimarsinan) - Mudanya (Güzelyalı) seferi başlıyor
31 Mart seçimlerinden sonra kaldırılan Büyükçekmece - Mudanya güzergahındaki deniz otobüsleri yeniden hizmete giriyor.
 İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. ile Büyükçekmece Belediyesi'nin işbirliği ile hizmete girecek olan Büyükçekmece-Mudanya deniz otobüsü hattı için geri sayım başladı. Cuma günü hizmete girecek olan hatta vatandaşlar konfrolu ve hızlı bir şekilde yolculuk tecrübesi yaşayacak.

“Söz verdik ve gerçekleştirdik”
İDO Büyükçekmece – Mudanya (Güzelyalı) hatları sayesinde vatandaşların 95 dakikada Bursa’ya ulaşabileceklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Söz verdik ve gerçekleştirdik. Büyükçekmece’de artık uzun yollar kısalıyor. Büyük Büyükçekmece ailem için hizmette sınır tanımıyoruz. 2 Ağustos tarihi itibariyle Büyükçekmece – Bursa hattı hizmete girecek. Bursa’ya yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarımız hem daha konforlu hem de trafik problemi olmadan daha hızlı bir şekilde Mudanya’ya gidebilecek. Mutluluk şehri Büyükçekmece için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Büyükçekmce (Mimarsinan) - Mudanya (Güzelyalı) sefer saatleri
Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hizmet verecek olan Büyükçekmece – Mudanya (Güzelyalı) İDO hatları kalkış saatleri ise Büyükçekmece’de sabah 10.30 ile 20.30, Bursa’da ise 08.00 ile 18.30 saatleri olarak düzenlendi.


İDO Büyükçekmce (Mimarsinan) - Mudanya (Güzelyalı) biletleri kaç lira?
Büyükçekmece ile Mudanya arasında deniz otobüsü hattını seçecek olan vatandaşlar 48 lira ödeyecekler. Basın kartı olanlar, öğrenciler, 65 yaş üstü kişiler, engelliler ve İBB meclis üyeleri indirimlerden faydalanabilecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.