Büyükçekmece 3. kez “Biz Atatürk’ten Çalar, Söyleriz” de buluştu

Büyükçekmece 3. kez “Biz Atatürk’ten Çalar, Söyleriz” de buluştu
Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği “Biz Atatürk’ten Çalar, Söyler, Anlatırız” etkinliği üçüncü kez vatandaşlarla buluştu.

Atatürk’ü anıları, sevdiği şiir ve şarkılarıyla anan Büyükçekmeceliler, ulu önderin hikayelerini hasret ve sevgiyle dinledi.

Unutulmaz bir gece daha yaşandı

Belediye Hizmet Binasında düzenlenen etkinlikte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şiirleri Büyükçekmece Belediyesi Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner okudu, anılarını Belediye Başkan Danışmanı Sacide Bolcan anlattı, sevdiği şarkıları ise sanatçı Neslinay Çınar seslendirerek unutulmaz bir geceye imza attı.

“Atatürk’ü anmanın mutluluğunu yaşıyorum”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Bu akşam Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bu kadar güzel bir şekilde anmanın gururunu ve heyecanını yaşadım. Başkanımız Dr. Hasan Akgün bu salonda bulunan herkese sevgi ve saygılarımı iletmemi istedi. Atatürk’ü sizlerle birlikte anmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.