Büyükçekmece akşamları bir başka güzel

Büyükçekmece akşamları bir başka güzel
28 Temmuz’da başlayacak olan 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivaline sayılı günler kala, Büyükçekmece sakinleri sadece festival zamanında değil, her gün sanat ve kültürle iç içe yaşadığının örneklerini her yerde gece gündüz demeden göste

Sanatla iç içe yaşam

 

Büyükçekmece sahili de bu alanlardan sadece biri. Büyükçekmeceli sanatçıların performanslarını özgürce sergileyebilmesi ve insanlar tarafından ilgi görmesi gece kentin çeşitli meydanlarını ve parklarını festival alanına çeviriyor.  İnsanların sanat ve sanatçılarla bütünleştiği Büyükçekmece’de halk kimseyi rahatsız etmeden akşamları açık alanda eğleniyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin başlattığı ücretsiz yazlık sinema gösteriminin ayrı bir renk kattığı Büyükçekmece’de akşamları her köşe başında bir müzik veya sanat etkinliği bulmak mümkün.

 

Barış ve dostluk içinde

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün  “Büyükçekmece mutluluk şehridir.  Yediden yetmişe herkesin mutlu olması için gece gündüz çalışıyoruz.  Barış ve dostluk içinde insanlar meydanlarda, parklarda, sahilde eğleniyor. Herkesin birbirine saygılı olduğu Büyükçekmece’de yaz akşamları birer küçük festival gibi geçiyor” dedi.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.