Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün dün hayatını kaybeden annesi Hacı Ayşe Akgün ve dünürü Birkan Akyollu son yolculuğuna uğurlandı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün dün hayatını kaybeden annesi Hacı Ayşe Akgün ve dünürü Birkan Akyollu son yolculuğuna uğurlandı.


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün 108 yaşındaki annesi Hacı Ayşe Akgün ve dünürü Birkan Akyollu dün 45 dakika arayla hayatlarını kaybetmişlerdi. Akgün ve Akyollu, Büyükçekmece Kuba Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze törenine; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski İBB Başkanı Bedreddin Dalan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda; milletvekili, ilçe belediye başkanı, işadamı ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Akgün, Annesi Ayşe Akgün ve Dünürü Birkan Akyollu’nun Kuba Camii’nde kılınan cenaze namazında şöyle konuştu; ‘’Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum iki aile adına. Hem Akyollu hem de Akgün ailesi adına. Takdir böyle tecelli etti. Dünürümüz Birkan Bey annemden 45 dakika önce rahmetli oldu. O 74 yaşındaydı. Annem bir asırdan 7 sene daha fazla yaşamış 107 yaşında. Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin. Hepiniz pazartesi haftanın ilk gününde geldiniz. Allah hepinizden razı olsun. Bütün geçmişlerimize Allah rahmet eylesin. Covid şartları nedeniyle, içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı günler nedeniyle bu gelişiniz aynı zamanda taziye olarak kabul ediyoruz ve özel bir taziye yapmamaya çalışıyoruz akrabalar hariç. O nedenle yanlış anlamayın. Yapmamız gereken bu. Bir kez daha hepinize şahsım, iki aile adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sadece şunu hiç unutmamak lazım; Ben annemin hiç ölmeyeceğini zannediyordum. Çünkü 90, 95, 100, 105, 107. En son perşembe günü 4 gün önce bana nasihatte bulundu. Ayağınızı sıkı tutun. Ekmeksiz kimseyi bırakmayın. Kar, kış diye bana nasihatte bulundu. 3 gün sonra da rahmetli oldu annem. Allah gani gani rahmet eylesin. 7 erkek evlat, 1 kız evladı bu dünyaya getiren kıymetli annemize Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bütün geçmişlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Hepinizden Allah razı olsun.‘’

Cenazeye katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akgün’e çelenk göndererek taziyelerini ilettiler.

Cenazeye; Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri; Dr. Ali Şeker, Mehmet Akif Hamzaçebi, Zeynel Emre, Özgür Karabat, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, Sezgin Tanrıkulu, İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, iş insanı Abdurrahim Albayrak, Nevzat Demir ve Hamit Demir ile çok sayıda vatandaş katıldı…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.