Büyükçekmece Belediyesi 5 personeli ile vedalaştı

Büyükçekmece Belediyesi 5 personeli ile vedalaştı
Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ndeki görevlerinden emeklilik nedeniyle ayrılmak zorunda kalan 5 personel için unutulmaz bir veda gecesi düzenlendi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde görev yapan Fahrigül Arslan, Saffet Kurban, Yasemin Kara ve Cemal Satılmış'ın emekliye ayrılırken, İhsan Emegen de memleketine dönecek olmasından dolayı görevinden ayrıldı.

 
Zaman zaman duygusal anlar yaşandı

 

5 personel için düzenlenen veda gecesine katılımda oldukça yoğun oldu. Büyükçekmece Livadi Restauran'taki yemekli geceye katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenirken, zaman zaman duygusal anlarda yaşandığı. Geceye Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Ali Üner, Selami İnce,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu'da katıldı.

 

"Kocaman bir aileyiz"

 

Gecede konuşan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner,  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün çok istediği halde önemli bir toplantıya katılacak olmasından dolayı geceye katılmadığını belirterek, Fahrigül Arslan, Saffet Kurban, Yasemin Kara ve Cemal Satılmış'a emeklilik yaşamlarında başarı dileklerinde bulunurken, işinden ayrılan İhsan Emegen'e de bundan sonraki hayatında başarı dileklerinde bulundu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu ise konuşmasında çok değerli 5 personelinin ayrılmasından dolayı buruk olduğunu ifade ederek, "Biz kocaman bir aileyiz. Ailemizin 5 ferdini birden uğurlamak zorunda olmamız, beni ve Kültür Müdürlüğü'nde görev yapan arkadaşlarımızı üzmektedir. Hepsine bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından görevden ayrılan 5 personele, Büyükçekmece Belediyesi'nde yapmış oldukları başarılı hizmetlerden ötürü birer teşekkür belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.