Büyükçekmece Belediyesi'nden Terör Olayları Nedeniyle Festivale Katılmak İstemeyen Ülkelere Taahhüt

Büyükçekmece Belediyesi'nden Terör Olayları Nedeniyle Festivale Katılmak İstemeyen Ülkelere Taahhüt
Basın mensuplarına verilen iftar yemeğinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Avrupa’dan üzerimize baskı olmasına rağmen zor şartlarda 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ni 66 ülkenin katılımıyla yapıyoruz"
Basın mensuplarına verilen iftar yemeğinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Avrupa'dan üzerimize baskı olmasına rağmen zor şartlarda 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ni 66 ülkenin katılımıyla yapıyoruz" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi basın mensuplarına geleneksel olarak verdiği iftar yemeğini bu yıl Albatros restoranda düzenledi. İftar yemeğine Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yerel ve ulusal medyada çalışan çok sayıda basın mensubu katıldı. Akgün, iftar programına katılan basın mensupları ile tek tek tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar programının ardından konuşan Akgün, Türkiye'de yaşanan terör saldırılarından dolayı, Avrupa'daki ülkelerin 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmaları için 3 kez taahhütname imzalayarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade etti.

"Zor şartlarda festival icra ediyoruz"

Bu yıl zor şartlar altında Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ni gerçekleştirdiklerini vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Avrupa'dan üzerimize baskı olmasına rağmen zor şartlarda 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ni 66 ülkenin katılımıyla yapıyoruz. Festivali yaparken 3 kez taahhütname imzaladık. Taksime çıkmamak ve bölgemizde asayişle ilgili sorun yoktur diye bunları taahhüt ettik. Çünkü Avrupalı hassas, dünyanın 4 bir yanından insan geliyor batı daha çok hassas. Zor şartlarda bir festival icra ediyoruz. Bu sene festivalin mutlaka yapılmasının şart olduğunu belediyede çalışan arkadaşlarımıza ifade ettim. Dünya Festivaller Birliği Başkanı ile iki kez konuştum festivalin yapılmasına ilişkin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.