Büyükçekmece'de “Gravür” sanatına yoğun ilgi

Büyükçekmece'de “Gravür” sanatına yoğun ilgi
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kurslarına büyük ilgi gösteren Büyükçekmeceli sanatseverler ahşap yakma resim sanatı olan gravüre yoğun ilgi gösteriyor.
Birçok branşta ücretsiz eğitim veren Halk Akademisi, yeni kurs dönemi için vatandaşlara kapılarını açtı.

 

Çalışmalar keyifli bir ortamda sürüyor

 

15. yüzyıldan sonra ortaya çıkan, taş ve tahta üzerinde oyma tekniği kullanılarak yapılan bir sanat türü olan gravür kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Halk Akademisi gravür sanatı eğitmeni Emel Uyarlı Ayseven, “Öncelikle Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e bize tanıdığı bu imkanlardan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Ahşap yakma resim olarak bilinen gravür sanatına ilgi gösteren Büyükçekmece halkıyla her geçen gün daha da güzel çalışmalar ortaya çıkartıyoruz. Kadın, erkek karışık öğrencilerden oluşan sınıfımızda keyifle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Değirmenpark'ta kayıtlar sürüyor

 

Birbirinden yaratıcı çalışmalar ortaya çıkartan Halk Akademisi kursiyerleri, Başkan Akgün’ün sağladığı bu imkanlardan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek teşekkürlerini iletti. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi çatısı altında Sinanoba Atrium Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak verilen kurslardan yararlanmak isteyenler Büyükçekmece Değirmen Park Sanat Evi’nde kayıtlarını yaptırabilirler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.