Büyükçekmece, kusursuz bir festival için hazır

Büyükçekmece, kusursuz bir festival için hazır
Büyükçekmece halkı, Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin 19’uncusunu büyük bir heyecanla beklerken, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibi festivalin gerçekleştirileceği tüm alanlarda hazırlıklarını tamamladı.

Festival boyunca gösterilerin ve etkinliklerin yapılacağı pek çok farklı noktada bakım, onarım çalışmaları yapıldı. Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Akgün bizzat denetledi

Ekipler, bu yıl 19’uncusu düzenlenecek festivale katılacak konukların herhangi bir sorunla karşılaşmaması adına aylar öncesinden hazırlıklarına başlamıştı. Halk konserleri, ülkelerin halk dansları gösterileri, sanatsal etkinlik ve sergilerin yoğun olarak gerçekleştirileceği Kültürpark ve Kemal Sunal Amfi Tiyatro çevresinde denetimlerde bulunan Başkan Akgün, her yıl olduğu gibi bu yıl da kusursuz bir festival için denetimlerini yaptı.

“Unutulmaz bir festivale davetlisiniz”

Festival etkinlik alanlarının dünyanın en iyi kültür ve sanat festivaline yakışır şekilde baştan sona düzenlendiğini belirten Başkan Akgün; "Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali sadece Büyükçekmeceyi değil, ülkemizi dünyada temsil eden prestijli bir değer. Çok dikkatli olmak zorundayız. Büyükçekmece Belediyesi olarak hazırlıklarımıza aylar öncesinden başlayıp, tüm konuklarımızın unutamayacağı bir etkinlik programı ve festival alanı hazırladık. Herkesi, 19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin bir parçası olmaya ve unutulmaz anları birlikte yaşamaya davet ediyoruzşeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.