Büyükçekmece resmen Avrupa'da!

Büyükçekmece resmen Avrupa'da!
Fiba Europe Cup'ta oynamak için FIBA'dan davet alan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı artık resmen Avrupa'da.

FIBA'dan gelen davet üzerine bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Europe Cup'a davet edilme başarısını elde eden basketbol takımımız hem Büyükçekmecemizin, hem de ülkemizin gururu olmuştur" dedi.

Kura çekimi 22 Temmuz'da

2011 yılında kurulmasına rağmen 5 yıllık süreçte mucizevi başarılara imza atarak 2015-2016 sezonunda Spor Toto Basketbol 1 Ligi'ne yükselen Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı sezonu 14 galibiyet 44 puan ile 10'uncu sırada tamamladı. Başarılarıyla FIBA'nın da dikkatini çeken Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı Fiba Europe Cup'a davet edildi. Europe Cup'a katılacak takımlar arasında kura çekimi 22 Temmuz Cuma günü Almanya'nın Berlin kentinde  yapılacak.

"Gururumuz oldu"

FIBA'dan gelen davetin her Büyükçekmeceli gibi kendisini de çok heyecanlandırdığını belirten Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Takımımızın Europe Cup'a ülkemizi ve Büyükçekmecemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.