Büyükçekmece sahilleri gençlere emanet

Büyükçekmece sahilleri gençlere emanet
Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu’nda bu yıl hizmete soktuğu Sahil Turizm Zabıta ekipleri ile olumsuzluklara göz açtırmıyor.
Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte nüfusu 3-4 kat birden artan Büyükçekmece sahilleri bu yılda dolup taşarken, sahillerin huzur ve güvenliği genç zabıtalar tarafından sağlanıyor.


Kordonboyu sürekli gözetim altında


Artan nüfusa karşın hizmetlerini eksik yerine getiren Büyükçekmece Belediyesi, halkın huzur ve güvenliği için oluşturduğu zabıta timleri gördükleri her türlü olumsuzluğa anında müdahale ediyor. 25 kişiden oluşan Sahil Turizm Zabıta timi sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sahilde devriye gezerek, Kordonboyu'nu sürekli gözetim altında tutuyor. Zabıta timi Büyükçekmece'ye dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlere de her türlü konuda yardımcı oluyor.


"7 gün 24 saat çalışıyoruz"


Vatandaşlardan da tam destek alan Büyükçekmece Belediyesi Sahil Turizm Zabıta ekiplerinin daha hızlı hareket edebilmeleri için her türlü ekipmana sahip olduklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Sahil zabıta ekiplerimizin olaylara anında müdahale edebilmeleri için her türü ekipman desteğini sağladık. Amacımız Büyükçekmece halkımızın huzuru ve mutluluğudur. 7 gün 24 saat çalışarak halkımızın sorunsuz bir tatil geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.