Büyükçekmece'ye bahar geldi

Büyükçekmece'ye bahar geldi
İstanbul’un yeşil zengini ilçesi Büyükçekmece’de bahar mevsimi bir başka yaşanıyor. Büyükçekmece Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte ilçede bulunan tüm park ve yeşil alanlarda bakım çalışmaları gerçekleştiriyor, vatandaşlar parklara ve yeşil alanlara
Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sayesinde yeni park ve yeşil alanlar kazanmaya devam eden Büyükçekmece’nin pek çok noktasında çalışmalar yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkan Akgün’ün hedefi yeni yeşil alanlar ve park alanlarının ilçeye kazandırılması.

Vatandaşlar mutlu

2019-2023 hizmet döneminde park ve yeşil alanları arttırıcı onlarca proje hazırlanırken Başkan Akgün’ün talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen yeşil alan projeleri Büyükçekmece’nin eşine zor rastlanır bir doğaya sahip olmasını sağladı. Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlara yıllardır kaliteli ve mutlu belediyecilik anlayışını sunan Başkan Akgün ve ekibi, her zaman olduğu gibi ilçenin doğasını korumak ve güzelleştirmek için çalışmalarına titizlikle devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.