Büyükçekmece’de sokak hayvanları kış aylarında da aç kalmıyor

Büyükçekmece’de sokak hayvanları kış aylarında da aç kalmıyor
Soğuk hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının yardımına Büyükçekmece Belediyesi koşuyor.
Hayvan dostu olan ve çok sayıda hayvan sahiplenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede yaşayan sokak hayvanlarının aç bırakılmaması için ekibine talimatta bulundu.Her gün düzenli olarak yiyecek veriliyorBaşkan Akgün’ün talimatı üzerine her gün düzenli olarak sokak hayvanları için yemek hazırlayan belediye ekipleri, ilçedeki tüm bölgelere yemek dağıtıyor.  Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kazanlarda özenle pişirilen yemekler bölgelere dağıtılarak sokakta yemek bulmakta zorluk çeken hayvanların yardım çağrısına yanıt veriyor. 


“Her zaman yanlarındayız”Yaratılanı severim Yaradan’dan ötürü sözüyle yola çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, soğukta yemek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını asla unutmadıklarını, yemek ve barınma ihtiyacı konusunda sokak hayvanlarının her zaman yanında olduklarını belirtti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.