Büyükçekmeceli çocuklar yaz okuluna akın etti

Büyükçekmeceli çocuklar yaz okuluna akın etti
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde açılan yaz okulları öğrenci akınına uğradı.
Yaz okulunda kurslara katılan öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Yaz tatillerini daha verimli bir şekilde geçirebilmeleri, sosyal, duygusal ve yeteneksel gelişimlerinin artması için mutlaka çocuklarınızı yaz okullarına kayıt ettirin" ifadesini kullandı.

 
Tatil daha verimli bir hale dönüşüyor

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nde, öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla açılan Yaz Okulları'nda bilgisayar eğitimi, İngilizce, resim, tiyatro-kukla, geri dönüşüm, akıl ve zeka oyunları, saç örme, kişisel bakım ve etkili iletişim gibi branşlarda açılan kurslara 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri kayıt yaptırabiliyor.

 

Başkan Akgün’den Velilere Çağrı


Velilere çocuklarını kayıt yaptırmaları için çağrıda bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çocuklarınızın yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini istiyorsanız yaz okullarına kayıt yaptırmanızda fayda var. Her branştan eğitim veren ve akademik kadrosu güçlü olan bir Halk Akademimiz var. Çocuklarımızın sosyal ve duygusal zekalarının gelişmesi açısından önem teşkil ediyor” dedi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu, belediye daire müdürleri ile birlikte sınıfları tek tek gezerek öğrencilere başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.