Büyükçekmeceliler evde sağlık hizmetinden memnun

Büyükçekmeceliler evde sağlık hizmetinden memnun
Büyükçekmece Belediyesi evden çıkamayan bakıma muhtaç vatandaşlara her türlü sağlık hizmetini veriyor.

Büyükçekmece Belediyesi “Evde Sağlık Hizmeti” kapsamında evde yatalak olan ve bakıma ihtiyacı olan binlerce vatandaşları ziyaret ederek ücretsiz olarak hasta bakım hizmeti sağlıyor. Evde sağlık hizmeti alan Büyükçekmeceliler belediyenin verdiği hizmetten ise son derece memnun.

Büyükçekmece Belediyesi’nin doktor ve sağlık ekipleri tarafından evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara reçeteli enjeksiyon, serum uygulaması, kan alma, pansuman işlemleri, yara bakımı ve doktor danışmanlığı hizmeti veriliyor.

Acil durumlar için hasta nakil hizmeti

Evde sağlık hizmetinin yanı sıra “Hasta Nakil Hizmeti” de sağlayan Büyükçekmece Belediyesi; hasta, yaşlı, engelli ve yataktan kalkamayacak durumda olan vatandaşlar için sağlık kuruluşlarına ulaşım imkanı sağlanıyor.

Acil bir durumda vatandaşların imdadına koşan “Hasta Nakil Hizmeti” sayesinde acil durumlarda vatandaşlar en yakın hastaneye giderek tedavi olabiliyor.

“Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmeceli vatandaşlarımızın sağlık durumlarıyla yakından ilgileniyoruz. Evde bakıma muhtaç olan ve dışarıya çıkamayan tüm vatandaşlarımızla belediyemizin sağlık ekipleri yakından ilgileniyor. Sağlık problemi yaşayan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. İlçemizde ikamet eden bakıma muhtaç ve sağlık hizmeti konusunda destek arayan vatandaşlarımız 444 0 340 numaralı telefonu arayabilirler” dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.