Büyükçekmece’ye ilk görüşte vuruldum!

Büyükçekmece’ye ilk görüşte vuruldum!
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde görev yapacak sandık görevlileriyle bir araya geldi. Sandık görevlilerine hitap eden Uysal, Ekrem İmamoğlu'nun Büyükçekmece mitinginde, ‘Mevlüt Uysal Büyükçekmece’y
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Büyükçekmece’de görev alacak sandık görevlileriyle bir araya geldi. Burada konuşan Uysal, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmaoğlu'nun Büyükçekmece mitinginde, ‘Mevlüt Uysal Büyükçekmece’yi ne zaman gördü de aşık oldu?’ sözlerine atıfta bulunarak, “Ben flört yapmadan aşık oldum, ilk görüşte vuruldum” dedi.

Çok çalışacağımı söylemiştim
AK Parti İlçe Teşkilatı olarak üç aydır mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak Büyükçekmece’de yoğun seçim çalışması yürüttüklerini kaydeden Başkan Uysal, “Seçim çalışmalarına başladığımız ilk gün, ‘39 ilçe belediye başkan adayı içerisinde en fazla çalışan aday olacağım, Büyükçekmece AK Parti İlçe Teşkilatı da en fazla çalışan teşkilat olursa seçimi kazanırız’ demiştim. İl Başkanlığımızda yapılan toplantıda açıklanan rapora göre; İstanbul’da en fazla çalışan teşkilat Büyükçekmece teşkilatıymış” diye konuştu.

Sandıklara dikkat edin 

Bugüne kadar sürdürülen özverili çalışmanın seçim günü de sürdürülmesi yönünde tavsiyede bulunan Başkan Uysal, "Evet, 3 aydır çalıştık, çalıştık ama bu çalışmanın neticesi pazar günü akşam belli olacak. Pazar günü sandığa giden vatandaşın oyunu koruyacak olan bu akşam salonu dolduran sizlersiniz. Sabah sandığa erken sahip çıkalım, akşam sandık kapanınca işimizi sağlam yapalım. Her okulda avukatımız var. Okul ve kat sorumlumuz var. Her türlü imkânımız var. Türkiye’de seçim sonucu en çok merak edilen il İstanbul, İstanbul’da da en fazla merak edilen ilçe Büyükçekmece. Seçim sonuçlarını doğru bir şekilde ilk ilan edebilen biz olursak, bilin ki 5 yıl içerisinde Büyükçekmece’ye yapacağımız hizmetin başlangıcını seçim akşamı yapmış oluruz. Büyükçekmece 25 yıldır hizmetten mahrum olduysa, bu gençlerin bu teşkilatın ve sizlerin Büyükçekmece aşkı inşallah en kısa zamanda Büyükçekmece’yi İstanbul’un en güzel ilçesi yapacak" açıklamasını yaptı. 


Alevi vatandaşlarla görüştü
Başkan Uysal’ın 31 Mart Yerel Seçimleri’nde görev yapacak sandık görevlileriyle bir araya geldiği programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Doğan Kubat, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ile MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın da katıldı.
Başkan Uysal buradaki programının ardından Büyükçekmece Alevi Bektaşi Kültür Derneği açılışına katılarak Alevi vatandaşlarla hasbihal ederek sorunlarını dinledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.