CHP BÜYÜKÇEKMECE'DE SESSİZ KONGRE

CHP BÜYÜKÇEKMECE'DE SESSİZ KONGRE
Worldpoint'te gerçekleşen kongreye tek liste giren mevcut Başkan Hüseyin Remzi Gökbulak yeniden ilçe başkanı oldu.

Kongrenin Divan Başkanlığını CHP Milletvekili Özgür Karabat yaptı. CHP İstanbul Milletvekili ve PM üyesi  Sibel Özdemir, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP eski milletvekilleri Umut Oran ve Süleyman Çelebi de kongreye katılanlar arasında yer aldı.

CHP Türkiye'nin umududur


Yeniden CHP Büyükçekmece İlçe Başkanılığı'na seçilen Hüseyin Remzi Gökbulak bütün katılımcılara teşekkür ederek, "Her zamankinden daha fazla çalışacağız. Partimizin iktidar yürüyüşünde yılmadan yorulmadan gayret sarf edeceğiz" dedi. Büyükçekmece Belediye Başakanı Hasan Akgün ise kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin umudu ve demokrasinin yeniden tesisinin garantisidir. Partimizin tüm emektarlarına saygılar sunuyor, kongremizin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ülkemizin geleceği için yılmadan çalışacağız!

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın 12’inci Olağan Kongresi’nede yaptığı konuşmada;  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin umudu olduğunu belirterek: “Ülkemizde ilk önce 1965’li, 70’li yılların demokrasisini tesis etmeye çalışacağız. Ondan sonra demokrasiyi daha ileri götürmenin yollarını arayacağız. Demokrasi ve Cumhuriyet inancımız doğrultusunda ülkemizin geleceği için yılmadan, usanmadan çalışacağız” dedi.

 Türkiye’yi 2020 senesinde sosyolojik ve ekonomik açıdan zor bir dönemlerin beklediğini söyleyen Başkan Akgün sözlerine şu şekilde devam etti: “2020 Türkiye’de hatta belki de dünyada siyasi açıdan Türkiye’de ise sosyolojik ve ekonomik açıdan zor bir yıl olacak. 2020’nin Kasım’ından önce bu ülkede seçim olacak. CHP’nin bu seneyi çok daha fazla hazırlıklı geçirme zorunluluğu var. Umutsuzluk yok. Demokrasimizin, Cumhuriyetimizin, Atatürk’ün kurup bize emanet ettiği bu güzel rejimin devamını sağlamak için CHP olarak ülkenin umudunu boşa çıkartmamak için mücadele vermek zorundayız. 2020 yılının tüm insanlığa ve ülkemize önce barış, sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.