Daha modern ve güvenli

Daha modern ve güvenli
Büyükçekmece'nin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki alt geçit led ışıklı aydınlatma sistemi ile yeni görüntüsüne kavuştu.

Büyükçekmece Belediyesi yaz mevsimin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde başlattığı hizmet seferberliğini her alanda sürdürüyor.

Büyükçekmece ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'ndeki alt geçitteki yenileme çalışmalarının tamamlayan Büyükçekmece Belediyesi, geçidi led ışıklarla aydınlattı.

 

Statik ömrü uzadı

 

Altgeçidinin modernizasyonu kapsamında, geçidin cephesine dekoratif prekast paneller döşendi. Bu yolla geçidin demir donatı aksamı da dış etkilerden korunarak statik ömrünün uzatılması sağlanmış oldu. Yapılan çalışma kapsamında yaya geçidi olarak kullanılan yürüyüş alanları da yenilendi. Ayrıca geçidin rampaları da yeniden düzenlenerek engelli aracı kullanımı açısından da daha uygun hale getirildi. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışmaların ardından altgeçit estetik açıdan modern bir görünüme kavuşurken, teknik açıdan da daha güvenli bir hale gelecek.

 

Daha modern ve güvenli

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi: "Büyükçekmece'nin en çok kullanılan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Aydınlatma Müdürlüğü ekiplerimiz geçidi led ışıklı aydınlatma sistemiyle yeni görüntüsüne kavuşturdu. Büyükçekmece'mizin iki yakasını birbirine bağlayan geçit ilçemize yakışan daha modern, daha kullanışlı ve daha güvenli bir altgeçit olarak halkımıza hizmet verecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.