Dalkılıç; Bu seçim yarım kaldı bunu tamamlayacağız…

Dalkılıç; Bu seçim yarım kaldı bunu tamamlayacağız…
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı partinin kuruluşundan bu güne kadar görev almış teşkilat mensuplarını geleneksel vefa iftarın da buluşturdu.
İftar yemeğinde konuşan Ak Parti bölgemiz Milletvekili eski il teşkilat başkanı Halis Dalkılıç, 7 Haziran seçimlerinde 7 düvele karşı savaştık ama bu seçim yarım kaldı bunu tamamlayacağız çünkü milletimize verilmiş sözümüz var dedi.


7 Düvelle çarpıştık!


Dalkılıç, 7 Haziran seçimlerinde 7 düvel Ak Partiyi ve Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan, ile Ahmet Davutoğlu’nu ’ı hedefe koymuştu. Milletin kardeşliğini ve huzurunu hedefe koymuş saldırıyorlardı.  Onun için 7 düvelle çarpışmamız gerekiyordu. Rakibimiz meclise giren siyasi partiler değildi.  Uluslar arası tezgahı kuran ülkelerdi. Ancak tezgah kuranlar tezgah kurdukları ile kaldılar çünkü bizim bu millete ve bu ülke sevdamız bitmez bu sevdamızı sürdüreceğiz. Ben bu seçimi tamamlanmış bir seçim olarak görmüyorum yarım kaldı tamamlayacağız. Bu seçim tamamlanacak bu millete verdiğimiz söz üzerimiz de duruyor. Onu tamamlayacağız. Biz milletin vermiş olduğu mesaj ile tüm koalisyon şartlarını zorlayacağız inşallah bu ülke hükümetsiz kalmayacaktır. Ancak milletin bizi verdiği yüzde 41’lik emaneti asla yere düşürmeyeceğiz bundan endişeniz olmasın dedi.





Kalplerimizdeki tozları, temizleyelim…



Ak Partinin kuruluşundan bu güne kadar çeşitli kademeler de görev almış partililerin bir araya geldiği geleneksel vefa iftarında konuşan ilçe başkanı Hatice Bozdağ, ise Konuşmasına katılımcılara ve parti de geçmiş dönemlerden bu güne kadar görev alanlara teşekkür ederek, Büyükçekmece ilçemizde de geleneksel olarak düzenlediğimiz bu vefa iftarında geçmiş dönem bizimle beraber olan ve şu anda aramızda olmayan ahirete intikal eden arkadaşlarımıza da Allahtan rahmet diliyorum dedi.





Bozdağ, Aziz Mahmut Hüdai Hazretleri diyor ki; Günler, gelip geçmekteler, Kuşlar gibi, uçmaktalar. Bir yıl daha geçti ve yeni bir Ramazan ayındayız. Dostluk, kardeşlik ve muhabbet duygularımızın pekişmesi ve helal lokmamızı paylaşmak için düzenlediğimiz bu güzel iftar programımıza, hoş geldiniz, şeref verdiniz.



Ramazan, Elmalılı Hamdi Yazır’a göre; "Yaz sonunda, yer yüzünü tozdan temizleyen yağmur" manasına gelir. Yeryüzünü yıkayan bu yağmur, bir yıl için de yaptığımız günah, hata ve ihmallerden arınmamız imkânını sunuyor.




Eskiler, "Hafıza-i Beşer, nisyan ile mamuldür" der. Yani, "insan hafızası unutur." Hiç şüphesiz, bu unutma, sadece günlük görevlerimizi unutmak değil, daha temel bir soruna da işaret eder. İnsan nerden gelip nereye gittiğini unutmaktadır. İşte bu hakikati unutmamak adına, Rabbimiz bize, kalplerimizdeki, düşüncelerimizdeki tozları, temizleme imkânı sunuyor.



Temennim o dur ki, bu kutlu günlerde eskinin tozları gider ve gönüller pak olur. Önemli bir dileğim de, adeta bir yangın yerine dönen İslam coğrafyasının da, bu yağmur ile yıkanmasıdır. Dünyanın birçok bölgesinde, Müslüman kardeşlerimiz, yoksulluk, açlık ve sefalet çekerken, daha da acısı, ölümle pençeleşirken, rahmet ve bağışlanma ayı olan Ramazanın, dirilişimize vesile olmasını niyaz ediyorum. ''Ramazan paylaşmaktır, paylaş ki kardeş olasın'' sözünün vücut bulmuş halini ortaya koyduk bu akşam bizlerle olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum inşallah bir dahaki geleneksel vefa iftarımızda da bir arada oluruz şimdiden bayramınızı kutluyorum dedi.



 Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatının Kurulduğu günden bu yana yönetimde yer alan tüm teşkilat mensupları iftar’dan çok hasret giderme fırsatı buldular.



Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nın vefa iftarına bu yıl da geniş katılım sağlandı. Mimaroba oba kulüpte düzenlenen vefa İftar yemeğine Ak Parti İstanbul Eski il teşkilat başkanı İstanbul 3. Bölge Milletvekili Halis Dalkılıç’ın yanı sıra İl Başkan Yardımcıları, Eski İlçe Başkanları, Milletvekili Adayları, Aday Adayları, Belediye Başkan Adayları, Meclis üyeleri ve Teşkilatın her kademesinde görev yapmış partililer yoğun ilgi gösterdiler.

Haber:Salih MERT

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.