DEVA Partisi'nin 1. Olağan Büyükçekmece İlçe Kongresi, Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımıyla yapıldı.

DEVA Partisi'nin 1. Olağan Büyükçekmece İlçe Kongresi, Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımıyla yapıldı.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz, halkın her geçen gün fakirleştiği, yalnızlaştığı, mutsuzlaştığı ve ötekileştirilerek ümitlerini yitirdiği  bir dönemden geçildiğini belirterek, "Çok kritik bir eş

Kongre, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından divan üyelerinin seçimiyle başladı. Kongrenin açılış konuşmasını DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz yaptı.

"Komşunun komşuya şüphe ile baktığı bu çivisi çıkmış günleri geride bırakıp, hep birlikte, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan birbirimize güvenerek ve inanarak, içinde bulunduğumuz zor günleri aşacağız" diyen DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz, şunları söyledi:

ÜLKEMİZ EKONOMİK AÇIDAN EN SIKINTILI ZAMANLARINI YAŞIYOR: Ülkemiz ekonomik, siyasal ve sosyal açıdan belki de en sıkıntılı zamanlarını yaşıyor. İnsanımızın her geçen gün fakirleştiği, yalnızlaştığı, mutsuzlaştığı ve ötekileştirilerek ümitlerini yitirdiği bir dönemden geçiyoruz. Bugün burada, inanç ve umut adına, iyilik ve tevazu adına, samimiyet ve gayret adına, en çok da ülkemizin, dar bir çevrenin oyuncağı olmadığını ve olmayacağını, karanlığa, kibre, kötülüğe ve ümitsizliğe asla, yenilmeyeceğini göstermek adına bir araya geldik.

ÇOK KRİTİK BİR EŞİKTEN GEÇİYORUZ: Çok kritik bir eşikten geçiyoruz. O eski darbe dönemlerinin o karanlık günlerin de bile görmediğimiz, komşunun komşuya şüphe ile baktığı bu çivisi çıkmış günleri geride bırakıp, hep birlikte, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan birbirimize güvenerek ve inanarak, bu zor günleri de aşacağız. İnsanımıza ve kendimize inanıyor ve de güveniyoruz. Siyaseti bu çerçevede algılıyor ve değerlendiriyoruz.

İLÇEMİZDE TEMAS ETMEDİK ALAN BIRAKMAYACAĞIZ: İlçe teşkilatımız, iyi insanlardan ve işinin ehli kadrolardan oluşuyor. Büyükçekmeceli komşularımıza, kendimizi ve partimizi iyi anlatacak ve tanıtacağız. İlçemizde temas etmedik alan bırakmayacağız. Sayın genel başkanımın, sizin de dediğiniz gibi daha önce yaptık yine yaparız. İnşallah liderliğinizde müreffeh Türkiye hedefine hep beraber ulaşacağız. Büyükçekmeceli komşularım, hepinize bugün burada olduğunuz için, evlatlarımızın geleceğine umut olduğunuz için canı gönülden teşekkür ediyorum. Kongremizin partimiz ve Büyükçekmece için hayırlara vesile olmasını diliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.