Doğayı korumak ve yaşatmak zorundayız…

Doğayı korumak ve yaşatmak zorundayız…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün "Trakya'nın Yaban Hayatına Dokunma" isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Fotoğraf gönüllüsü Ali Çıtak'ın çektiği kuş ve sürüngen fotoğrafları sanatsever Büyükçekmeceliler tarafından büyük ilgi gördü.


“Hepimizin sorumlulukları var”


Kumburgaz eski Belediye Başkanı Hayri Ercağ'ın da katıldığı serginin açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: "Kaybolmaya yüz tutmuş, nesli tükenme tehdidi ile karşı karşıya olan yaban hayvanlarımızı fotoğraflayıp bu muhteşem fotoğrafları bizlerle paylaştınız. Doğanın ve yaban hayatının korunması bakımından, insanlarımıza daha yakından gösterilmesi açısından bu sergi çok önemli. Geleceğimiz için, çocuklarımıza daha yaşanabilir bir ülke bırakmak için hepimizin doğaya karşı sorumluluklarımız var. Türkiye gibi bir ülkede bunları korumak hiç kolay değil. Doğayı yaşatmalıyız ki insan da yaşasın. Sayın Ali Çıtak'a doğaya sahip çıktığı, kültür ve sanat hayatına yaptığı katkı için teşekkür ediyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.