Eğitim için yürek birliği

Eğitim için yürek birliği
Büyükçekmece Belediyesi tarafından Kumburgaz’a yaptırılan Kuvayı Milliye İlkokulu açılışı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılış töreninde konuşma yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akgün beye söz vermiştim. Ne olursa olsun geleceğiz dedik. 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılına geçen hafta büyük bir coşkuyla başladık. Hasan başkan en kıdemli belediye başkanımızdır. Hasan başkan devamlı okul yapıyor. Sadece yapmakla kalmıyor aynı zamanda okullarımızın ihtiyaçlarıyla da ilgili kaymakamımızla beraber el birliği ve yürek birliği yaparak çalışıyor. Kendisinden razıyız, teşekkür ediyorum. Okulumuz Kumburgaz mahallesine çok yakıştı” diyerek Başkan Akgün’le birlikte okulu gezdi. 

Akgün şükretti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise şu şekilde konuştu: “2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılı ülkemize, çocuklarımıza ve velilere hayırlı olsun. Büyükçekmece Belediyesi 1984 yılından beri eğitime desteğiyle ön plandadır. Bu şehirde yapılan okulların yarısından fazlası belediye ve vatandaş işbirliğiyle yapılmıştır. 1934 yılında Kumburgaz İlkokulu kurulmuştur ve o tarihten sonra okul biraz büyütülmüştür. Yaklaşık 96 sene sonra Kumburgaz’a milli eğitimimizin ihtiyacını karşılayacak düzeyde yaklaşık 50 dershanelik büyük bir alanda çok güzel bir ilkokulu yapmayı Allah bize nasip ettiği için şükrediyorum.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.