EMEĞİNİZİ UNUTMAYIZ

EMEĞİNİZİ UNUTMAYIZ
İlçe teşkilatında yıllardır hizmet veren eski yeni tüm teşkilat üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, "Bu dönem inşallah 25 yıldır ‘Hizmet Belediyeciliği’nin uğramadığı Büyükçekmece’nin kaderini değişti

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yıllardır AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatında görev alan binin üzerindeki partili ile bir araya geldi. Büyük buluşmaya AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ile AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik de katıldı.


Birlikte kazanacağız

Konuşması alkışlarla ve tezahüratlarla sık sık kesilen Başkan Uysal, “Bu dönem inşallah 25 yıldır ‘Hizmet Belediyeciliği’nin uğramadığı Büyükçekmece’nin kaderini değiştireceğiz. Bu seçimde, 31 Mart Yerel Seçimleri’yle Büyükçekmece’nin kaderini değiştireceksek sizlerin geçmişteki emekleriyle başarmış olacağız. Geçmişte verdiğiniz emeği unutamayız. Biz, 250 bin nüfuslu 174 bin seçmeni olan bir ilçede kazanacağız diyorsak sadece ilçe yönetimimizdeki, kadın kollarımızdaki, gençlik kollarımızdaki 25’er kişilik yönetim kurulu ile değil, mahalle başkanlarımızla, partililerimizle ve gönüllülerimizle kazanacağız. Birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Sonuç merak ediliyor

Büyükçekmece’yi sadece İstanbul’un 39 ilçesi arasında görmediklerini belirten Başkan Uysal, “Haritayı önümüze koyduğumuzda Büyükçekmece, Avrupa Yakası’nın merkezi olabilecek bir ilçedir. Büyükçekmece’ye, İstanbul’da birkaç tane ayrı merkez olacaksa o merkez sorumluluğu görevini üstlenecek bir ilçe olarak bakıyoruz” dedi. Türkiye’de seçim sonuçları en çok merak edilen ilin İstanbul olduğunu belirten Başkan Uysal, “İstanbul’da da seçim sonuçlarının en çok merak edilen 5 ilçesinden biri de Büyükçekmece’dir. Seçim sonucunun merak edildiği ilçemizde herkes işini biraz daha sağlam tutmalıdır. Büyükçekmece’de iyi bir noktadayız. Biz Büyükçekmece’yi kazandık ama belgesini Pazar günü alacağız. Bugüne kadar yaptıklarımızla güzel netice aldık. Tam neticeyi almak için de 4 gün kaldı. Bugünden sonra herkes daha önce çalıştığı tempoyu biraz daha arttırsın” diye konuştu.

SÜREKLİ ANKET YAPTIRIYORUZ

AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da, Büyükçekmece’de sürekli kamuoyu yoklaması yaptırdığını belirterek, “Hiçbir dönemde Büyükçekmece’de görmediğimiz oy oranını bu yerel seçimlerde aldığımızı söyleyebilirim. Bu büyük ailenin geniş bir etki alanı var. Tüm teşkilatımızdan kalan günler için maksimum emek ve gayret istiyorum. Karşımızda sadece kaybettirmek üzerine kurulu bir yapı var. Buradaki asıl mesele Türkiye’nin küresel anlamda büyük güç olmasını engellemeye çalışıyorlar. Büyükçekmece adayımız ile CHP’nin adayını kıyaslayabilir miyiz? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını, Büyükçekmece’ye aday olarak gösterdik. Büyükçekmece’ye verdiğimiz önem ortada. Büyükçekmece’de yaşanan agresifliğin, korkunun ve endişenin arkasında kaybetme korkusu var. Zaten 25 yıldır Büyükçekmece’ye hiçbir şey katamamış bir belediye var, bunu 30 yıla çıkarmak istiyor. Buna izin vermeyeceğinizi umuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.