Festivale katkı sağlayan sponsorlara teşekkür plaket verildi

Festivale katkı sağlayan sponsorlara teşekkür plaket verildi
23 yıldır kesintisiz devam eden, Dünya Festivaller Birliği’nce 8 kez “Dünyanın en iyi kültür ve sanat” festivali ödülüne layık görülen Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin arkasındaki en önemli güç festivale katkı sağlayan spon

“En büyük gücümüz sponsorlarımız”

Bu yıl da 64 ülkeden 1500 kültür ve sanat elçisinin katılımıyla gerçekleştirilen festivale sponsorların katkısı büyük oldu. 22 yıldır olduğu gibi bu yıl da sponsorlara Türkiye’nin tanıtımına, kültür ve sanata verdikleri katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi. Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin 23 yıldır kesintisiz devam etmesinin ve dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali olmasının arkasında en önemli gücün sponsorlar olduğunu söyleyerek, katkı sunan sanayici, iş insanı ve firmalara teşekkür etti.

Plaketler takdim edildi

Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da düzenlenen törende festivale katkı sağlayan Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. , Öztiryakiler Madeni Eşya Sanayii ve Ticaret A.Ş.Fırat Plastik Sanayii ve Ticaret A.Ş., Mesa - Nurol Holding , Kaya Holding, Kullar Proje Geliştirme Danışmanlık ve Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Civtec Civata A.Ş., Jolly Joker, The Hunger ve Büyükçekmece Kolan Hastanesi’ne teşekkür plaketleri Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından takdim edildi.    

           

...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.