Fırsat bulsalar darbe yaptırırlar

Fırsat bulsalar darbe yaptırırlar
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı etkinliklerinde konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, ‘’Çanakkale'de, o gün orada bizi yenmeyi başaramayanlar, bugün içerideki destekçileri
AK parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi. Büyükçekmece Çınar Koleji konferans salonun da gerçekleştirilen anma programında Grup Dergah’ın Türkçe, Kürtçe ve Arapça dillerindeki okuduğu ilahiler büyük alkış aldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından programa konuşmacı olarak katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün konuşması damga vurdu.

Bedr'in aslanları

"Çanakkale Bedr'in aslanlarının şahlandığı yerdir" diyen Külünk, "Çanakkale 20. yüzyılda başlayan ve bu günde devam eden yükselişimizin adıdır. Ama Çanakkale’nin ne ifade ettiğini anlayabilmek için o zaman yazılan mektupları her gün çocuklarınıza okutun ve anlatın buna ihtiyacımız var" diye konuştu. Külünk ayrıca "Abdulazize yaşatılanlar, Abdul Hamithan hazretine yaşatılanlar, Menderese yaşatanlar, Erbakan’a yaşatılanlar, Özal’a yaşatılanlar bu coğrafyanın Yavuz tarafından kurulmuş düzenini 21. Yüzyılda yeniden ayağa kalkabilmesi için Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmak istenmektedir" dedi.


Merkez’i boşaltırlar


Külünk, "Çanakkale’nin önünde yendiklerimiz, O gün orda başaramadılar ama içerdeki destekçileri ile bu gün başarmak istiyorlar" dedi.Külünk, "Türkiye'de uçak yaptırtmayan otomobil, motor yaptırtmayanlar O gün orda başaramadılar ama içerdeki destekçileri ile bu gün başarmak istiyorlar. Bu gün fırsat bulsalar Türkiye de darbe yaptırırlar, bu gün fırsat bulsunlar merkez bankasını boşaltırlar, 4 artı 4 artı 4’ü bir gecede kaldırırlar ve bu gün fırsat bulsunlar okullardaki kuran ve siyar derslerini kaldırırlar. O gün Çanakkale'de silahlar vardı bu gün silahlar yok ama silahsız mücadele var" diye konuştu.



KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum