Gaziler onur konuğu oldu

Gaziler onur konuğu oldu
Gökcan Koleji, Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü sebebiyle Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde özel bir program gerçekleştirdi.
Misafirler tarafından beğeni ve takdir toplayan törende Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş herkesi duygulandıran bir açılış konuşması yaptı. Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş da katılımlarından dolayı gecenin onur konuğu gazilere teşekkür plaketi verdi.


Gözyaşlarının sel olup aktığı programda Gökcan Koleji öğretmen ve öğrencilerinin oluşturduğu Mehter Takımı, Halk Oyunları, Tiyatro, Koro gibi etkinlikler yer aldı.
Müze ayrı bir renk kattı
Yine AKM önünde hizmet veren Çanakkale Gezisi Savaş Müzesi de etkinliğe renk kattı. Hem misafirlerin hem de halkın rahatça gezebildiği savaş müzesi Çanakkale ruhunun daha derinden hissedilmesinde etkili oldu. Velilerin katılımlarıyla desteklediği programda Gökcanlı eğitimciler geleceğin aydınlık ellerde olduğunu kanıtladılar. Törendeki etkinliklerden çok
etkilenen davetliler okullarıyla ve öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek, çocuklarının emin ellerde yetiştiğini görmenin mutluluğu ile Gökcan Koleji’ne teşekkür ederek törenden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.