Güzelce olmadı! İSKİ bitiremeyince Büyükçekmece Belediyesi'nden yardım istediler

Güzelce olmadı! İSKİ bitiremeyince Büyükçekmece Belediyesi'nden yardım istediler
Büyükçekmece'nin Güzelce Mahallesi, Yoğurthane Caddesi'nde, 2019 yılı Ağustos ayında başlayan İSKİ'nin kanalizasyon döşemesi hala bitmek bilmedi. Büyük bir mağduriyet yaşadığını söyleyen mahalle halkı, “Maalesef 1 yıldır böyle bir sıkıntıyl

İSKİ, tarafından 1 yıldır yapılamayan kanalizasyon döşemesi Güzelce halkı tarafından büyük tepki topladı. 1 yıldır büyük bir mağduriyet yaşadığını söyleyen mahalle halkı, “Biz artık buranın tamamlanmasını istiyoruz. Neye inanacağız, ne diyeceğiz şaşırdık. Birileri diyor ki İSKİ müteahhiti AK Partili olduğu için CHP'ye yüzde 70 destek veren Güzelce'de hizmet yapmıyor, İBB çalışmıyor algısı yaratıyor. Öbürü diyor ki İSKİ müteahhitinin İBB ile mahkemesi var. Bir diğeri diyor ki para yok, kaynak yok. Bir sürü ses. Ama bunların bir önemi yok. Pandemi dedik, iş yok dedik o da geldi geçti yine iş bitirilemedi, mağduruz” dedi.


Esnaf dükkanını açamıyor!

 Konuyla ilgili Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'den de yardım talep ettiklerini fakat yardım alamadıklarını belirten mahalle halkı, “Bayramda başkan Güzelce'ye geldiğinde derdimizi açtık. Cadde toz toprak altında. Esnaf dükkanını açamıyor. Vatandaş yolda yürüyemiyor. Esnaf iş yapamadığı için iflas noktasına geldi. Lütfen bu konuya el atın diye veryansın ettik. Ama Akgün de bize 'Bu iş İBB'nin görevi. Bizim değil' deyip gitti. 'Yetkililerden bilgi alırım' da dedi ama ne ses çıktı ne seda çıktı. O da yetmezmiş gibi kaldırımların halini de görüyorsunuz. Belediyenin de bunu yapması lazım ama yapmıyor” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.