Halk Akademisi'nden 800 minik daha mezun oldu

Halk Akademisi'nden 800 minik daha mezun oldu
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesindeki “Çocuk Akademisi Yaz Kursu”nda eğitim gören 800 öğrenci mezun oldu.

Büyükçekmece'nin farklı mahallerinde faaliyet gösteren Büyükçekmece Belediyesi halk Eğitim Merkez'lerinde İngilizce, Almanca, bilgisayar,  kağıt katlama, ahşap boyama, saç örme kursu branşlarında eğitim alan öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu doyasıya çıkarttı.


300 öğrenciden oluşan koro mest etti


Halk Akademisi eğitmenleri önderliğinde 300 minik öğrencilerin hazırladığı Hacivat ve Karagöz, ortaoyunu ve İngilizce şarkıları seslendiren koro, salonu dolduran yüzlerce veliye coşkulu ve renkli saatle yaşattı. Minik mezunların heyecan ve mutluluğunu paylaşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gelecekte güçlü bir ülke olmak ve çocukların bu ülkeyi daha iyi yönetebilmeleri için gençlere eğitim anlamında sahip çıkmamız gerektiğinin altını çizdi.


"Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da eğitici ve yetenekleri geliştirici kursların açılacağının altını çizerek; “Çocuklarınızın üniversite ve diğer sınavlarda başarılı olmasını istiyorsanız, hayata daha sıkı tutunmalarını istiyorsanız eğitimlerini ve yeteneklerini daha iyi seviyeye taşımaları için katkı sağlamalısınız. Büyükçekmece Belediyesi olarak,  çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri amacıyla verdiğimiz eğitimlerin seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız” ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.