Hasan Akgün REKOR KIRDI

Hasan Akgün REKOR KIRDI
Büyükçekmece'de belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre mevcut başkan ve CHP adayı Dr. Hasan Akgün kazandı. Akgün 6 kez üst üste seçim kazanarak ulaşılması güç bir rekora imza attı.
Hasan Akgün, sandıklarının açılmasının ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan yüzlerce Büyükçekmeceliye hitap etti. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatih Gürakar ve önceki dönem milletvekillerinden Süleyman Çelebi ile birlikte Büyükçekmece halkının karşına çıkan Dr. Hasan Akgün, "Sevgili Büyük Büyükçekmece ailemin yüreğine sağlık. Birlikte çalıştık Allah bize nasip etti halkımızın desteğiyle kazandık. 6. kez sizlerle birlikte kazanarak bir rekora imza attık. Çok değerli Büyük Büyükçekmece ailem her şey toplumun insanların geleceği içindir. Yapacağımız her şey insanımızın mutluluğu içindir” diye konuştu.


Halk gereğini yaptı


"Büyükçekmece’de sizlerle beraber çalıştık, sandığa gittik, halk da gereğini yaptı" diyen Akgün, "Bu kadar zaman emek verdiniz 4 aydan beri benimle birlikte gece gündüz çalışıyorsunuz. Benden daha çok siz çalıştınız. Sizin şahsınızda önce size ve sizin şahsınızda da büyük Büyükçekmece aileme gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hepsine sağlıklar, esenlikler diliyorum. Bundan sonraki davamız hizmet davasıdır. Bize vekaletini veren büyük Büyükçekmece ailemize ve İstanbul ailemize hep birlikte hizmet edip, herkesi kucaklayarak, hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi eşit görerek, hiçbir şekilde ayrım yapmadan 16 milyon İstanbul halkımıza hizmet etmek, Büyükçekmecemize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur ve bizim inançlarımız gereğidir. Biz vatandaşımız için varız, biz insanımız için varız, biz sizi mutlu etmek için varız" ifadelerini kullandı.


Kaybeden kibir oldu


CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da İstanbul'u CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun aldığını belirterek, "Bu seçimde hiç kimse kaybetmedi. Ak Parti kaybetmedi, MHP kaybetmedi, Tayyip Erdoğan da kaybetmedi. Birlik, barış, hoşgörü tevazu kazandı. Kaybeden sinirdir, kibirdir, öfkedir, ayrıştıran dildir. O kaybetti Türkiye kazandı. İnanın 82 milyon kazandı. Bir ayar, bir kulak çekilmesi gerekiyordu, çok da güzel çekildi" diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz’da yaptıkları konuşmada Büyükçekmece Belediye Başkanı DR. Hasan Akgün’ü tebrik ederek Büyükçekmece halkına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.