"Heyecanımdan zerre kadar bir şey kaybetmedim"

"Heyecanımdan zerre kadar bir şey kaybetmedim"
Belediye personelini iftar yemeğinde ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediyecilikteki 40 yıllık deneyimine karşın heyecanından zerre kadar bir şey kaybetmediğinin altını çizerek, belediye personelinden de aynı heyecan ile çalışma

Büyükçekmece World Point'te gerçekleştirilen iftar yemeği  belediye personeli ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

 
“Amacımız halkımıza en iyi hizmeti vermektir”

 

Mesai arkadaşlarıyla birlikte orucunu açan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftar sonrası yaptığı konuşmada; “Değerli arkadaşlar çalışmalarınızdan son derece memnunum. Belediye personeli demek benim lokomotifim demek. İnsana yapılan her bir hizmetin, konulan tek bir çakıl taşının, dikilen ağacın, yapılan okulun, caddenin hepsi insana hitap ediyorsa biz orada ibadet yapıyoruz demektir. İlk günkü heyecanımdan zerre kadar bir şey kaybetmedim. Her geçen gün heyecanım doruk noktalarına çıkıyor.  Bunun için bazen sizlerden yapmış olduğunuz hizmetlerden daha fazlasını, daha iyisini istediğim zamanlar oluyor. Buradaki tek amacım halkımıza en iyi hizmeti verebilmek ve yapabildiğimizin en iyisini yapmaktır. Ailenizle, çocuğunuzla beraber mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanızı, güzel bir bayram yaşamanızı Yüce Allah'tan diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, gözlerinden öpüyorum” ifadesini kullandı.

 

Turizm Sahil Zabıta Timi tanıtıldı

 

Başkan Akgün'ün konuşmasının ardından yeni göreve başlayan Büyükçekmece Belediyesi Turizm Sahil Zabıta Timi tanıtıldı. Büyükçekmeceli ve üniversite mezunu gençlerden oluşan yeni zabıta timine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Akgün; “Tamamı Büyükçekmece'nin gençleri  ve hepsi bizim çocuklarımız. Henüz  1 haftalık görev yapan bu arkadaşlar sayesinde bol miktarda teşekkür aldım. Hem şahsım, hem meclisimim, hem de Büyükçekmece ailesi adına sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Turizm Sahil Zabıta Timi'de Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e çiçek takdim etti.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.