KAZA SONRASI YARIŞ İSYANI!

KAZA SONRASI YARIŞ İSYANI!
Büyükçekmece'de iddiaya göre yarış yapan iki aracın sıkıştırması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, karşı şeride geçerek bir otomobile çarptı. Büyük korku yaşayan ve gözyaşları içinde kazayı anlatan sürücü, "Şoktayım. Şu insanlar

Kaza saat 11.00 sıralarında D-100 Karayolu Büyükçekmece Mevkii'nde meydana geldi. D-100 Karayolu Büyükçekmece istikametinde 41 ADU 936 plakalı otomobiliyle Gurur Şahbaz, seyir halindeydi. İddiasına göre Şahbaz, yarışan iki otomobilin kendisini sıkıştırması üzerine kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti, bariyerlere çarptıktan sonra havalanarak karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen Eyüp Zorlu'nun kullandığı 34 BPL 600 plakalı otomobile çarparak takla attı. Zorlu şans eseri kazadan yara almadan kurtulurken, hafif şekilde yaralanan Şahbaz devrilen araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Ölüyoruz parası önemli değil

Büyük korku yaşayan ve yaşadığı kazayı anlatan sürücü Gurur Şahbaz yarış yapan sürücülere tepki gösterdi. Şahbaz, " Kumburgaz tarafından gelirken, sağ taraftan bir araç geldi bir başka araçla yarışıyorlardı. Beni aralarına aldılar. Bana vurdular. Gözümü açtım bir baktım 'başka arabaya vurdum mu' onu bile hatırlamıyorum şoktayım. Bu ülkedeki bu insanlara pist versinler. Her gün sosyal medyada böyle videolar çekilirse. Biz de böyle oluruz. Her gün video. Evliyim çocuğum var. Biz de gazlayalım biz de yarışalım. Herkes gazlıyor. Ölüyoruz parası önemli değil. İnsan canı parayla ödenmiyor" diye konuştu.

Direk üzerime uçtu

Kazaya karışan diğer sürücü Eyüp Zorlu ise "Direk üzerime uçtu karşı şeritten. Hiçbir şey görmedim sadece üzerime uçtuğunu gördüm" dedi. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Silivri istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Her iki sürücü de polis ekiplerince yapılan kontrolde alkolsüz çıktı. Kazaya karışan araçlar çekicilerle yoldan kaldırılırken trafik normal seyrine döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.