Mahalleli aynı masada buluşuyor

Mahalleli aynı masada buluşuyor
Büyükçekmece ailesi iftar sofralarında buluşarak mübarek Ramazan ayının tüm güzelliklerini birlikte yaşıyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Güzelce Mahallesinde sokak iftarına katıldı.Büyükçekmece Belediyesi, bu yılda mahalle iftarlarında onbinlerce Büyükçekmeceliyi ağırlıyor.  Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Güzelce mahallesindeki iftarda yaptığı konuşmada Ramazan ayının bereket ve güzelliğinin en iyi Büyükçekmece'de yaşandığını söyledi.


"Mutluluk duyuyorum"


Büyükçekmece Belediyesi'nin Güzelce mahallesinde verdiği iftara yaklaşık 2000 kişi katıldı. İftar öncesi vatandaşların oturduğu masaları tek tek dolaşarak sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayında Büyükçekmece ailesi ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


Dayanışmayı birlikte yaşayalım


Güzelce mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisinin iftar sofralarının bolluk ve bereketini arttırdığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ’’Büyükçekmece’nin her mahallesindeki vatandaşımızla oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekmeği, suyu paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Aynı apartmanda oturup birbirlerini görmeyenler iftar sofralarında buluşuyor. Birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma duygularını en yoğun yaşadığımız ay Ramazan ayıdır. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da mahalle iftarlarının sürdürüyoruz. Gelin bu bereketi, dayanışmayı hep birlikte yaşayalım. İmkanlarımız doğrultusunda da ihtiyaç sahiplerine el uzatalım" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.