Mustafa Yıldızdoğan Büyükçekmece’yi salladı

Mustafa Yıldızdoğan Büyükçekmece’yi salladı
“Ölürüm Türkiyem” şarkısıyla gönüllerde taht kusan sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Uluslararası Büyükçekmece Sanat Festivali kapsamında sahne aldığı “Demokrasi Konseri”nde Büyükçekmece’yi salladı.

Bu yıl ki teması “Egemenlik ve Demokrasi” olan Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, kahramanlık ve memleket türküleriyle nam yapmış Mustafa Yıldızdoğan’ı ağırladı.

Ölürüm Türkiyem ile coşku ikiye katlandı

Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da 5 bin dinlediği konserde sahneye çıkan Yıldızdoğan, söylediği türkü ve şarkılarla büyük coşku yarattı. Kemal Sunal Amfi Tiyatro’yu dolduran binlerce kişinin ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik ettiği Mustafa Yıldızdoğan, gönüllerde taht kuran “Ölürüm Türkiyem” şarkısı ile coşkuyu ikiye katladı.

“Demokrasi ve Egemenlik Konseri”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mustafa Yıldızdoğan’nın söylediği türkülerle vatan sevgisi, birlik ve beraberlik gibi duyguları perçinlediğini belirterek; “17 yıldır kesintisiz olarak devam ettirdiğimiz Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından 4 kez dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali ödülüne layık görüldü. Bu yıl ülkemizin içinden geçtiği hassas dönem nedeniyle daha önce festivale katılacağını açıklayan 66 ülkeden sadece 38’i katılabildi. Öncelikle bu ülkelere teşekkür ediyorum.  Festival kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Demokrasi Konserleri”nde bugün Mustafa Yıldızdoğan’ı ağırladık. Kendisine ve bugün burayı dolduran Büyükçekmece aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.