Okullar öğrencilerine hazır

Okullar öğrencilerine hazır
Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki bütün okulların eksiklerini gidererek, yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi
Büyükçekmece Belediyesi, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala Büyükçekmece’deki okullardan tadilat taleplerini yerine getirdi. Bu kapsamda 2015 yılı içerisinde ilçedeki 19 okulda çeşitli tadilat ve boya işleri yapıldı. Eğitime sağladığı destek ile okullarda eğitimin kalitesinin artmasını, öğrencilerin daha sağlıklı ortamda öğrenim görebilmelerini hedefleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  bu doğrultuda eğitime verdiği desteği her aşamada artırarak sürdürüyor.

Akçansa Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Akçansa Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nun olumsuz hava koşullarından zarar gören dış cephesindeki kaplamalar onarıldı. Çatısındaki kiremitlerin bakımı yapıldı, bahçe duvarına file çekilebilmesi için demir direkler dikildi, bozuk olan parke taşları değiştirildi. Bahçe duvarları üzerindeki çitlerin bakımı yapıldı. Ayrıca dış cephesinde zarar gören kaplamalar değiştirilirken, zemin, 1,2,3 ve çekme katlardaki sınıf ve koridorların tamamının bel altı yağlı boya ve üzerine plastik boya yapıldı. Çekme kata tavan boyası yapıldı ve dış cephe beyaz kolon ve taklar da boyandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.