Pazar yerlerinde mobil tuvalet hizmeti

Pazar yerlerinde mobil tuvalet hizmeti
Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul’da bir ilki gerçekleştirerek ilçe merkezi ve yerleşim birimlerine uzak bölgelerde kurulan semt pazarlarında ücretsiz mobil tuvalet uygulaması başlattı.

Mobil tuvalet aracı sayesinde tuvalet ihtiyacını rahat bir şekilde gideren vatandaşlar ve pazarcı esnafı Büyükçekmece Belediyesi'nin hayata geçirdiği bu hizmetten dolayı son derece memnun.

Pazarcı esnafı ve vatandaş uygulamadan memnun

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe merkezine uzak mahallelerde kurulan semt pazarlarında esnaf ve vatandaşın yaşadığı tuvalet sorununa mobil tuvalet uygulaması ile son verdi. Yerleşim alanlarına uzak olan bölgelerde kurulan semt pazarlarında tuvalet bulunmaması nedeniyle pazarcı esnafı ve pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar sıkıntı yaşıyorlar ve çoğu zaman uzaktaki bir cami ve kahvehanenin tuvaletine ulaşmaya çalışıyorlardı.

Uygulama şimdilik 4 bölgede başladı

Vatandaşların bu sorunlarına duyarsız kalmayan Büyükçekmece Belediyesi, Tepecik, Muratçeşme, Kumburgaz ve Mimarsin bölgelerinde kurulan semt pazarlarında mobil tuvalet hizmeti başlattı. Son derece hijyenik olan mobil tuvaletler her türlü konfora da sahip. Mobil tuvalet aracında bay ve bayan tuvaleti, pisuvar, lavabo ve klima bulunuyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.