Performanslarıyla büyülediler

Performanslarıyla büyülediler
Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin en heyecanlı yarışmaları arasında yer alan Uluslararası Altınköprü Halk Dansları Yarışması’nda ilk gün 4 ülke yarıştı. 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirilen ren il

Festivalin en heyecan verici ve en çok ilgi çeken kategorilerinden bir tanesi olan Uluslararası Altın Köprü Halk Dansları Yarışması, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı. Yarışmanın ilk günün sahneye çıkan Arjantin, Makedonya, Polonya ve Ankara Keçiören Belediyesi Seymenler ekiplerinin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Sırasıyla sahneye çıkan halk dansları ekipleri muhteşem bir performans sergilerken, yöresel kıyafetleriyle de sahnede görsel bir şölen yaşatırken Arjantin tango gösterisiyle izleyicileri adeta büyüledi.

Heyecan final gecesine taşınacak

Festival boyunca sahneye çıkacak olan halk dansları ekipleri festival jürisi tarafından değerlendirecek. Festivalin finalinde ise, yarışmaya katılan ülkelerin halk dansları ekipleri atasında derece girenler açıklanarak ödülleri verilecek. Geçen yıl yapılan 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde şampiyonluğu İspanya elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.