Ramazan ruhu paylaşkıça güzel

Ramazan ruhu paylaşkıça güzel
Kuba Camii avlusunda gerçekleşen halk iftarrında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Yüreğimizde yeter ki sevgi olsun. Allah hepimize böyle bir arada huzur içerisinde sofralar nasip etsin. Ramazanın ruhu paylaştıkça güzel" dedi
Büyükçekmece Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları bu yıl da devam ediyor. Kuba Camii avlusunda gerçekleştirilen bu yılki ilk mahalle iftarına yaklaşık çok sayıda kişi katıldı.
Sağlık ve afiyet diledi

Ramazan ayının ilk mahalle iftarında Fatih Mahallesi sakinleri ile Kuba Camii’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Yüreğimizde yeter ki sevgi olsun. Allah hepimize böyle bir arada huzur içerisinde sofralar nasip etsin. Ramazanın ruhu paylaştıkça güzel. Büyük Büyükçekmece ailemle birlikte iftar sofralarında bir araya gelmek benim için büyük mutluluk. Allah bu mübarek Ramazan ayında sizlere sağlık, mutluluk ve huzur versin. Allah gelecek yıl Ramazan ayında da bizleri yine bir araya getirmeyi nasip etsin" ifadesini kullandı. Orucunu vatandaşlarla birlikte açan Başkan Akgün, mahalle iftarındaki masaları tek tek gezerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Immanuel Kant’ın  dünyasına yolculuk


Büyükçekmece Belediyesi ve Anakucağı Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen “Felsefece Bakış” seminerleri tüm hızıyla devam ediyor. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya gelen felsefe severler “Bilgi, aklın ve deneyin ortak ürünüdür” diyen filozof Immanuel Kant’ı tanıdı. Seminerde konuşmacı olan Felsefe öğretmeni ve eğitim gönüllüsü olan Mehpare Ümit Kılıç, filozofların büyük okyanusu Immanuel Kant’ın felsefesini katılımcılara anlattı. Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, “Felsefece Bakış seminerimiz Büyükçekmeceliler tarafından çok beğenildi. Hocamız Mehpare Ümit Kılıç’la felsefenin gizemli dünyasına yolculuk yapıyoruz. Değerli filozoflarımızı tanıyarak onların düşünce tarzlarını öğreniyoruz. Felsefe dünyasına yolculuk yapmamızı sağlayan Mehpare Ümit Kılıç hocamıza, Anakucağı Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve önceki dönem belediye meclis üyesi Emine Türkcan Altuğ ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.