Sahte solculara oy vermeyin!

Sahte solculara oy vermeyin!
Büyükçekmece'de konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, demokrasinin, özgürlüğün ve barışın güvencesinin DSP olduğunu belirterek, "Samimiyetsiz siyasetçilere, sahte solculara asla geçit vermeyeceğiz. Büyükçekmece Belediyesi'nin önüne de ma
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Büyüıkçekmece World Point Yaşam Merkezi'nde partisi tarafından organize edilen etkinliğe katıldı. DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muammer Aydın, Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Ümit Şahbaz, DSP Genel Başkan Danışmanı Zeynep Banu Dalaman ve çok sayıda partilinin katıldığı etkinliğin sonunda ünlü sanatçı Sevcan Orhan sahne aldı.

Muhalefet mevzi kaybetti

Büyükçekmece'de partililere seslenen DSP Lideri Aksakal, iktidar ve ana muhalefeti eleştirerek, "Değerli demokratik solcular ve Büyükçekmeceliler. 31 Mart seçimleri bizim için önemli olduğu kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti için de önemlidir. 2002 yılında Bülent Ecevit, uluslararası bir komplonun bir parçası olmamak için iktidarını ve canını dahi hiçe saydı. Bugüne kadar parlamentodaki muhalefet sözde muhalefetçilik oynadı. Bundan dolayı her seçimde yenildi her seçimde mevzi kaybetti" dedi.

DSP üç kez iktidara geldi

Konuşmasının devamında CHP'ye yüklenen Aksakal, "Onlar ne kadar 'DSP mi kaldı?' dese de milletimiz buna inanmıyor. 31 Mart seçimlerinde bütün sandıklarda ak güvercinler uçacak. Ana muhalefet partisi DSP kurulduğu günden bu yana DSP'yi kendisini bölen bir parti olarak lanse etti. Ama bu böyle değildir. DSP bu ülkede birçok kez yönetime geldi ve Türkiye'yi yönetti. Ama CHP, henüz bir hükümet ortağı bile olamadı. Artık bu millet bunu yemiyor. 31 Mart bunların sonu olacak. Evet AK Parti'den bu millet kurtulmalıdır. Ama ilk önce AK Parti'den kurtulmak için ana muhalefetten kurtulmalıdır" ifadelerini kullandı.

DSP barışın güvencesidir

CHP'yi demokratik davranmamakla suçlayan Önder Aksakal, "Daha iki gün önce CHP'nin İBB adayı çıkmış Avcılar adayımıza çekilmesine söylüyor. Bunun demokrasi ile ne alakası var. Bu sahte demokratlara oy verecek misiniz? Demokrasinin, özgürlüğün ve barışın güvencesi olan, Bülent Ecevit'in kurduğu DSP'ye oy vereceksiniz. Samimiyetsiz siyasetçilere, sahte solculara asla geçit vermeyeceğiz. 31 Mart'ta da Büyükçekmece Belediyesi'nin önüne de mavi bayrağımızı dikeceğiz" diye konuştu.

Bu zihniyeti yok sayın

DSP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Ümit Şahbaz ise salondakilere, "Gazi Mustafa Kemali'in ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlı değerli Büyükçekmeceliler" şeklinde seslenerek, "Büyük lider usta siyasetçi Bülent Ecevit'in sevgisini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Yıllar sonra DSP'nin soluğunu siyasette hissettirerek sizlere söz veriyorum bu gidişatı değiştireceğiz. Bir şey değişir her şey değişir. 27 yıldır Büyükçekmece'yi sdadece sahil ve çarşıdan ibaret sanan bu yönetimi değiştirmeye geliyoruz. Diğer mahalleleri yok sayan zihniyeti sizler de yok sayın. Belediye yönetimini sadece konser vermek sanan bu zihniyete sandıkta ders vereceksiniz" açıklamasını yaptı.

Hizmette ayrım 
yapılamayacak

Büyükçekmece'yi bütün katmanlarıyla ve şeffaf bir şekilde yönetmeye talip olduklarını dile getiren Ümit Şahbaz, "Sorgulanabilir bir yönetimimiz olacak. Kent merkezine ne hizmet yapılıyorsa bütün mahallelere de aynı hizmet yapılacak. Geleceğin kenti olan Büyükçekmnece'nin sakinlerine daha iyi bir ortam sağlamk için değişim şart. Bu zihniyet karşısında alternatifsiz değilsiniz. Bir oyunuzla bu gidişatı değiştirebilirsiniz. Biz size güveniyoruz sizler de bizlere güvenin" ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından Türk Halk Müziği sanatçısı 'Karaoğlan Türküleri'ni seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.