Seçmende Akgün sendromu var!

Seçmende Akgün sendromu var!
DSP Genel Başkan Danışmanı Zeynep Banu Dalaman bir ayı aşkın bir süreden beri Büyükçekmece'de saha çalışması yaptığını belirterek, "Büyükçekmece'deki seçmeninde büyük bir Hasan Akgün sendromu var. Bu sendromun sona ermesi gerekiyor.
Seçmen korkuyor" dedi. Belediye Başkanı Akgün'ün belli bir kesime ayrıcalık tanıdığını savunan Dalaman, "Ayrıca Büyükçekmece'yi kendine ait zannediyor. Büyükçekmecelilerin bu korkuya son vermeleri gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Seçmene dayatma yapıyor

CHP eski Meclis üyesi Erkan Koçali'nin yaptığı açıklamaların manidar olduğunu belirten Dalaman, "Bir belediye başkanı en fazla bir kente 2 dönem hizmet etmelidir. Akgün 6. kez aday oldu. 5 dönemden beri başkanlık yapıyor. Akgün'ün Büyükçekmece'ye katacağı bir şey kalmamıştır. Zaten Akgün'ün doğru dürüst bir projesi yok. Temsil ettiği belediyecilik anlayışı da çok geride kaldı. İnsanları korkutarak oy istiyor. Her gittiği yerde, 'Eğer bana oy vermezseniz AKP gelir' dayatmasını yapıyor. Hasan Akgün'ün Büyükçekmece'yi hiç düşünmediği ortada. Korku imparatorluğu yaratmış ben buna Akgün sendromu diyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum